2 Ocak 2022 Pazar

Öyle



Her şeyim iyi değil çok uğraşıyorum eskiden neleri sevdiğimi hatırlamaya çalışıyorum hatta tekrar yapmak için kendimi zorluyorum,olmuyor tabi o ayrı mesele ama durum bu.

Gülümsüyor olabilirim ama kalbim en son ne zaman güldü,hatırlamıyorum.

Hayır depresif değilim sadece gölgeli yanlarımın sayısı daha da artmış gibi hissediyorum.

Bunları neden yazıyorum biliyor musun?

Dünya üzerinde mutsuz olmasına rağmen mutlu olduğunu ispatlamak için çaba sarf edenlere inat sadece bir tek kişi bile olsa (ki o da benim diyelim) tam mutlu değil tam tamam değil oldukça üzgün bolca kırgın olduğunu yazıp ve yine belki de benim gibi hisseden birileri var ise şayet yalnız olmadığını haykırmak için.

Evet,yalnız değilsin.

Ben de üzgünüm ben de kırgınım ben de yorgunum.

Ben de.


Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

17 yorum:

  1. Zor zamanlardan geçiyoruz,Allah(cc) hayırlısı versin herşey için..🙏

    YanıtlaSil
  2. Sıkıntın en kısa zamanda geçer İnşallah. Belki bu da bir imtihandır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç şüphesiz ki imtihandır,Allah razı olsun amin.

      Sil
  3. en tuhafı da şey bir güzel kare ile mükemmel ve tasasız bir hayatınız olduğunda ısrar edip haset edip bir de şımarıklıkla suçlanmak yok mu değişik tecrübeler. her an mutlu olamayız bunu kabul ediyorum ama bir an bir kare için bile olsa diğerlerine tahammül ediyoruz işte

    YanıtlaSil
  4. <3 Bence ara sıra, bazen de sıkça böyle hissetmeyen kimse yoktur....
    Sadece kucaklıyorum seni sevgiyle. Keşke elimden daha fazla bir şey gelse..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun gerçeğini de yaşatsın Rabbim.
      Amin.
      Çok teşekkür ederim C.

      Sil
  5. kırgınlıklar insan oluşumuzdandır, kırgın ya da üzgün olmazsak problem var demektir, ama bu demek değil ki kırgın yaşayalım... yenilenelim ve mutlu olalım en azından çalışalım... :)

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle yalnız değiliz, ve her an mutlu olmak zorunda da değiliz. Bazen hüzünleri de derinlemesine yaşamak gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ya..sanki öyle bir algı yaratılıyor gibi hissediyorum ve en sonunda heralde sorun her anından keyif alamayan bendeymiş gibi hissediyorum.

      Sil
  7. Ah Kiremithanem!

    O kadar arka arkaya sıralamışsın ki kırgınım, yorgunum ve benzeri kelimeleri, yapışıp kalacaklar diye korkarım.:( Oysa eminim gözünün önünden geçen ve farkedilmeyen bir sürü minicik güzel şey de oluyordur. <3 Evet haklısın hepimiz farklı şekillerde belki ama yıldık. İnan bloğa ya da podcaste bir yayın bırakmasam daha fena olacak biliyorum. Bu imtihanlar da geçecek, önümüz bahar. Senin gözünden ne harika kareler var çekilmeyi bekleyen.

    Korona illeti ile boğuşurken yazmışsın ve sonra ses alamamışız senden. İnadına yaz paylaş, evet sıkıntıyı da. Bekliyorum senden bir haber güzel kardeşim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sezer hanım..bolca kalp bırakıyorum bu yorumunuza.
      Ne güzel ifade etmiş anlamış ve empati kurmuşsunuz.
      İyi ki varsınız ve lütfen hiç bir yere gitmeyin/gitmeyelim.
      Burası çok güzel.

      Sil
    2. Burdayım, seni de bekliyorum. <3

      Bu arada sayfanın yeni haline bayıldım. En başa tutturduğu Gingko Biloba yaprağını çok severim. Bak internette ne diyor bu ağaç için; "...Bitkisel hastalıklara karşı aman vermeyen, gövdeleri asalak hayvanları haşeratları barındırmayan, doğasal felaketlerle başa çıkan, yaklaşık 2500 sene dayanabilen bu bitkiler, yaprakları uzun ve dağınıktır." Bu savaşçı, dingin ve yere sağlam basan ağacın yaprağını boşuna koymamışsındır bloğa, buna eminim.
      Sevgilerimi gönderiyorum. :)

      Sil
    3. Dilimden düşmez bu yüzden bir kez daha dile getirmek isterim ki ben bu blog aleminde çok güzel ve kaliteli insanlarla tanıştım belki yüz yüze değil ama aslolan kalp kalbe tanışıp yakınlaştım size karşı da böyle bir hissiyat içindeyim inanın evet gitmeyelim birbirimize her zaman yakın olalım dilerim.
      Gingko Biloba bitkisiyle baş dönmelerim sayesinde tanışmıştım epey de faydasını gördüm aktardığınız bilgiler ne kadar güzel,yüreklendirdiniz beni,gülümsettiniz gerçekten mutlu ettiniz beni motive oldum inanın.
      Sarılayım :)

      Sil
  8. Mutluluk dedigimiz şey çok değişken bir şey, zamanla kendi içine çekilme ve yalnızlaşma ile insanın kendini kesfetmesi içine dònmesi bence çok değerli. Herkes gençliğe öykünür ya ben yaşlılığın insanı gerçeklerle yüzleştirdiği için çok değerli olduğunj düşünüyorum. Bazı mutsuzluklar bazı seyleri daha iyi anlamamızı sağlıyor. Maalesef ki "kuracaģın en uç hayal evli mutlu çocuklu mu?" diyor sair (da poet) mutluluk dedigimiz sey bazan bir uyusturucu gibidir.... Allah hepimize hakiki huzuru, hayy (canlı) olmayı nasip etsin. Yazilariniz cok icten cok samimi. Kendi icinde bulundugunuz o duygusal durumu sadece soz anlarsıniz zaten sadece siz anlamalısınız o size özel bir süreç. Bu hayatta allah hepimizin yardimcisi olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun bilgelik kokuyor Deniz hanım Allah senden razı olsun bi kaç kez okudum.

      Sil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.