10 Ekim 2019 Perşembe

Rahik-i Mahtum Ürünleri-Helal/Doğal/Yerli


Gittikçe kadın müşterilerinin doğa ve diğer canlılara gösterdikleri hassasiyetle beraber dinen de kullanılan bir çok ürünü araştırarak alışveriş yapmaya özen göstermeye başladık.
Bu şahane bir gelişmedir.
Talep olunca ürünler de yavaş yavaş üretilmeye başlıyor böylece..
Hem helal hem doğal bir çok yeni ürün ve firmalar kozmetik alanında yerlerini aldı..
Kozmetik dünyasının bu alanda kendini daha da çok geliştireceğini düşünüyorum bu yeni ürünleri görünce mutlu oluyorum ve en önemlisi sadece kadınların değil her bireyin kişisel bakımı için kullandığı ürünün bir başka canlıya zarar verilmeden üretilmiş olma konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyor oluşu insani bir sorumluluktur.
Instagram çok güzel ve geniş bir pazarlama piyasası haline gelmiştir.Son zamanlarda ürettikleri ürünlerden dolayı şahane geri dönüşümler alan bir hesaptan bahsetmek istiyorum sizlere..
Muhakkaktır ki bu hesabı bir süreliğine takip etmenizi ve ürünleri bizzat kullananlardan gelen mesajları görmenizi istiyorum.
Bu ürünleri üretenleri buradan da tebrik ederek kozmetik ürünlerin insanın yaradılışına en uygun şekilde üretilmesine dair gayretin artacağına kalben inanıyorum.
Bilinçli ve kendilerini sürekli geliştirerek yeni ürünlerle bu hizmeti sürdüren herkes hem insana hem de diğer canlılara büyük bir saygı göstermektedir.

Ürünlerin bazıları şöyledir:








İnternet üzerinden incelemek için:rahikimahtum.com


Dipnot:Ürünlerden elde edilen gelirin tamamı ihtiyaç sahiplerine verilmektedir.
Kişisel kazanç söz konsuu değildir.



Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

17 yorum:

  1. İlk duyuyorum ürünü merak ettim doğrusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünleri inceleyebilirsiniz,sevgiler.

      Sil
    2. Ben uzun süredir takip ediyordum sayfalarını. O kadar güven verdiler ki. Sipariş verdim. Bir urun yanlış göndermişler. Tamam bisi olmaz dedim. Başka bir urun çok kötü kokuyordu kendilerine ilettim. Sanki doğal ürün hiç kullanmamışız gibi aptal yerine koydular. Ustelik hemen engellediler. Aman sipariş vermeyin. Minicik bir hatalarını ilettiginizde direk engelliyorlar. Bir daha insan yerine bile koymuyorlar

      Sil
    3. Bu yazdıklarınıza şahit olmadım,gerçekse çok üzücü.

      Sil
  2. Güzel bilgilendirmeler için çok teşekkür eder, sizi blogumdaki yazılarla ilgili değerlendirmeler yapmak üzere blogumda görmekten mutluluk duyarım. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ürünlerinin bir kısmını aldım kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Ter kokusu önleyici, pirupak,dis macunları,pişik kremi,şampuanları hepsi harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuan olarak hangisini kullanıyosunuz,alerji yapıyor mu

      Sil
    2. Sitede iletişim formundan saç tipinize uygun şampuan size mutlaka onerilecektir.

      Sil
  4. Sattiiniz ba ne bali acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siteden iletişime geçerek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

      Sil
  5. istanbulda magazaniz varmi?
    varsa aderesini alabilirmiyim lütfen. tesekkürler

    YanıtlaSil
  6. Bir çok ürünü denedim sanırım. Nemlendiricileri güzel fakat kokusu biraz ağır ve yağlı hissi bırakıyor. Şampuan iyi gibi ama kopurmeyince saçın heryerine dagilmayinca miktarı arttırıyorum çabuk bitiyor diş macunu güzel ağızda kötü tat bırakmıyor çörek otu yağı da çok güzel ama tıraş sabunundan eşim hiç memnun kalmadı yüzünü tahriş ediyormuş

    YanıtlaSil
  7. Severek sevinerek aldığım ürünlerinizi kullanmaya başladım memnun da kaldım, herkese de önermeye başladım FAKATT... önerdigim kişilerin bana sorduğu soruları daha iyi cevaplamak adına Instagram'da iletişime geçtiğimde dayak yer gibi cevaplar aldım..haddinizi bilin, bizi satın alamazsınız, kafamıza göre iş yapmıyoruz....dendi..kurumsal cevaplar beklerken milyoncuların söylemediği şeyler söylendi.. kınıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın yorum için teşekkür ederim Melek hanım evvela ben şahsen ürünleri beğendiğim için böyle bir paylaşım yaptığımı belirtmek istiyorum yani burada yazılanlar bir reklam değil bunun karşılığında bir ücret de almadım burdakiler benim şahsi düşüncelerim ama mesajınızı ve yorumunuzu kendilerine seve seve iletebilirim.
      Güzel bir gün dilerim.

      Sil
  8. Önceleri severek beğenerek başladım şampuan ve sabunlarina ama bir süre sonra etkisini kaybetti bu tür doğal ürünlerde hep aynı sonuca varıyorum bu marka ürünlerinden emin ilerlerken ayni sonuça varmak beni gerçekten çok üzdü.

    YanıtlaSil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.