18 Nisan 2019 Perşembe

Banu Abla - Son Yolculuk


Blog alemine katıldığım günden beri takipte olduğum,neşesiyle neşelendiğim,azmine hayran olduğum,dualarımda yer almış yaptıklarıyla bana güzel fikirler vermiş güçlü güzel bir insanın vefat haberini aldım bu sabah.
Hayattayken mücadele ettiği bir çok şey olmasına rağmen hiç bir zaman şikayet etmedi,var olan gücüyle mücadele etmeye devam etti.
An itibariyle geriye evi ve içindekileriyle yaptıkları kaldı,Banuca bişeyler blogunda yazdıkları bizimle paylaştıkları yani onu tanımamıza vesile olan şeyler kaldı.
Dilerim ki şimdi ruhu daha huzurludur,acıları dinmiş kalbi dinlenmiştir.Rabbim çektiği tüm acıların mükafatını verecektir elbette.Allah ona rahmetiyle muamele etsin inşallah.
Amin.


Ruhunu bir Fatiha okumadan geçmeyin olur mu.
Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

8 yorum:

  1. Mekanı cennet olsun çok çok üzüldüm:(

    YanıtlaSil
  2. Köydeki evlerine nasıl özenirdim. Anneciği, Bıdık, harika manzarası ve sürekli ürettiği birbirinden güzel elişleri. Nur içinde yatsın.

    YanıtlaSil
  3. inna lillahi ve inna ileyhi raciun.cok sasirdim suan.bende birkac kez ziyaret etmistim blogunu.Allah c.c rahmet eylesin

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar.
    Hüküm Allah'ındır. Bu durumlarda bize sabırla teslimiyet düşer. Kendisini tanımıyor olsam da o bizim bir kardeşimizdir. Vefatına üzüldüm. Cenab-ı Hakk, Banu kardeşimize rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle ve de cennetiyle muamele eylesin. Yakınlarına ve sevenlerine de sabr-ı cemil ihsan eylesin.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  5. Çok çabaladı,çok uğraştı hastalığını yenmek için.Bloguyla tanıdık onu.Azmine,hayata tutunmasına hayrandım. Allah rahmet eylesin. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.

    YanıtlaSil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.