29 Aralık 2019 Pazar

Arabamız - Yerli Otomobil


Son zamanlarda gündeme alev topu gibi düşen Türkiyeden çok dünyanın bir çok ülkesinde de konu olan yerli otomobilimiz nihayet tüm ihtişamı ve göz alıcı güzelliği ile gözler önüne serilerek tanıtılmış oldu.
Arabamızın tanıtımını Yunanistanda iken gördük çok çok da gurur duyduk hem nasıl gurur duymasın ki insan,Türkiyenin ve Türklerin her alanda her sektörde yer alıyor oluşu dünya üzerinde yaşayan bütün Türkleri bununla beraber de zulüm altında olan ülke halklarını dahi daha fazla ümitvar kılıyor.
Göğsümüz gururla kabardı,art arda dualar edildi,sayın cumhurbaşkanımızın arabanın içinde görmek hele arabaya yaklaşırken görmek gözlerimizi yaşarttı.


Yerli otomobilin tanıtıldığı günün akşamında Türkiyenin gerek uçak gerek araba sektöründe yer alması için nice vatansever bilim adamlarının hikayelerini konu alan belgeseller izledik.
Bu iş o kadar kolay olmamış anlaşılan,bu belgeselleri izlemenizi tavsiye ediyorum muhakkak izleyin.Belgeler ve görseller yardımı ile önümüze kaç kez ve kimler tarafından taş konduğunu göreceksiniz.



Türkiye bir alanda daha yerini alacaktır bundan dolayı her Türk mutlu olmalı göğsü gurur ile kabarmalı diye düşünüyorum,bu başarı bizim bu araba bizim .Allah'ın izniyle inşaAllah da başarılı olacağız..

Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

11 yorum:

  1. Ozellikle turkiye capinda elektrikli arabalari sarj etmek icin alt yapi kurulmaya baslanmasi ve eski teknolijiyi devam ettirerek degil zamana uyum saglayarak bunu yapmamiz beni daha da cok sevindirdi. bilisim vadisi ve uzay istasyonu alt yapisi vs... yeni fuat sezginlerin kendi ulkemizde yetismesi adina gelecekten daha da umitvar olmamizi sagliyor. Herkes kendi payina dustugu kadar yilmadan calismali. Artik pasif bir sekilde oturdugumuz yerden sikayet etme donemi kapanmali. Gelecegin en caliskan neslini yetistirmeliyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel şeyler olduğuna inanıyorum eskiden de oluyordu evet çoğunun onu kesiliyor veya sesi duyulmuyordu ama artık zaman değişti ben Türklerin bir çok alanda oncu olabileceklerine bütün kalbimle inanıyorum böyle düşünen çok kişinin varlığına da inanıyorum ancak ne yazık ki onlar bizim gücümüzü bildikleri için önümüzü kapattı dilerim ki bir daha böyle bir şey yaşanamaz.

      Sil
  2. Bir irade iradesini Allah için koyuyorsa işte o zaman ölmek yok diriliş var. Diriliş bir marka olabilir miydi diye düşünenyerdenim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel olurdu.
      Rabbim has niyeti olan herkesin yardımcısı olsun.

      Sil
  3. Araba güzel duruyor,içi de harika gözüküyo..Elektrikli ve bilgisayarlı olması güzel bence..Türkiye'de iyi şeyler de oluyor..🙂 Bu arabayı tasarlayan İtalyan firmasının benzerini Vietnamlılar için de yaptığını ancak satış konusunda pek tutmadığı yönünde haberlerde vardı..Umarız böle bişi olmaz..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortaya atılan bu iddia ne kadar gerçek bilemiyorum ama bir diğer yandan da boyle dusunerek verilen emeklere de ayıp edilmiş oluyor.

      Sil
  4. Uzun süredir hasret kaldığımız milli sevinci togg isimli otomobille yaşadık... birlikte daha birçok ilklere şahitlik edebiliriz... Bu yönde Bir umut ve heyecan doğdu... Allah tamamına erdirsin inşallah... mutluyuz, gururluyuz...

    YanıtlaSil
  5. İnşallah bu başarının devamı gelir. Hergün bir yeni başarı eklenerek daim olur.

    YanıtlaSil
  6. İnşallah bu başarının devamı gelir. Hergün bir yeni başarı eklenerek daim olur.

    YanıtlaSil
  7. Rabbim hayirla sonuclabdirsin

    YanıtlaSil
  8. Gerek tasarım gerekse teknolojileri çok iyi. Umarım fiyatı da uygun olur. Bize de kullanmak nasip olur inşallah...

    YanıtlaSil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.