14 Ağustos 2019 Çarşamba

Tatil Dönüşü (2019)


Vay vay vaaay..begonvile bak :))
Alaçatı begonvilidir kendisi yakından görüştük pek mutluymuş yaşadığı bölgede..detayları gelecek ama ondan önce..İşte burdayıııııım!!..tam bir ay ve bir gündür bloga yayın girmemiş bununla beraber bir çok yer görmüş bolca gezmiş tatil yapmış beklenenin aksine tamamen (ailevi gelişmeler yüzünden) rahatlamamış ve gerektiği kadar enerji depolamamış olmama rağmen sağlıklı olduğum için sevdiklerimin iyi olduğu için ve tekrar bu güzel sımsıcak ve samimi blog dünyasına dönebildiğim için mutluyum Rabbime şükürler olsun..
Çünkü buraları sakin ve huzurlu bir koy gibidir benim için,gelenimiz gidenimiz belli,sessiz kalanımız bizi unutmayanımızla beraber güzel bir aileyiz.
Instagramda en son (takip etmiyorsan instagramdaki hesabım şöyle:@kiramithanemblog) blogların artı keskisi kadar okunmadığına ve popüler olmadığına dair okuduğum ve beni epey üzen söylemler hakkında fikrinizi sorup çok güzel dönüşümler alıp buraya dönerken tekrar bir heyecanla dönmeme vesile oldunuz..teşekkür ediyorum...
Bu heyecandır işte beni buraya bağlıyan ve ne kadar okunduğu gerçeğini pek de gözümde büyütmeyen..
Seviyorum blog yazmayı..
Benim için günümüzde en kaliteli şeydir artık blog yazmak ve okumak..gönülden üretim böyle bir şey olsa gerek..renk renk buraları sizi seviyorum sarılın bana kocaman iyi ki varsınız iyi ki sizlerleyim..

Çok fazla konu birikti sizinle paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki aah..sıralamasında ve fotoğrafları düzenlemede sıkıntı çekiyorum,fotoğraf sayısı epey fazla bu da gözümü korkutuyor zaman alan bir şey ayrıca ama olsun ufak ufak hazırlayacağım inşallah..
Geriye dönüp baktığımda buradaki paylaşımlarım bir başka mevsimdeki beni duyguları ve bakış açımı görmeme vesile oluyor..

Sevgili canlar üç (3) haftalık bir Yunanistan tatilim oldu,sevdiklerim ve ailemle görüştüm sevdiğim yerlere gittim,bir çok kişiyle karşılaştım (yaşlandığımı hissettim) küçük bildiklerim büyümüş,genç bırakılan ağaçlar büyümeye yüz tutmuş,arka bahçeler boyumdan uzun otlara boy attırmış..bazı şeylerse sanki hiç değişmiyor,dağlar gibi,elektrik telleri gibi üzelrerine konan kırlangıçlar gibi..

Almanyada hiç kırlangıç yoktur bilir misiniz?..bu sene fark ettim bu gerçeği..
Bugün şöyle bir giriş ve ısınma babında bir yazı yazacağım ardından da daha resmi bir hava ile tatilimden ve gidilen geçilen yerleden fotoğraflar paylaşacağım..

Duygular ve düşüncelerimin çoğu esen rüzgârlar süratli giden arabaların hızına kurban edildi,bağışlayın.
İnsan şuurunu ve düşüncelerini hapsedemiyor,bir ucundan tutup ''hele bir dur nefeslen seni bir kaydedeyim bir hatıra olarak kal bir yanımda'' diyemiyor ne yazık ki..
Şükürler olsun ki hem duygularımız hem sözlerimizi sürekli kayıt altına alan melekler var..bazı günlerin kayıtlarını meleklerden isteyip okumayı nasip etsin Rabbim..

Cennette böyle bir şey vardır heralde neden olmasın ki..güzel de olur biraz düşünüce,kayıt altına alınmış düşünceleri ve duyguları görmek okumak öyle değil mi?

Bir sonraki yayında görüşmek üzere..herkese sevgi ve selamlarımı gönderiyorum,Kurban bayramınızı can-ı gönülden kutluyorum..



Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

8 yorum:

  1. Oh oh desene, ne güzel yerler göreceğiz senin sayende.. İnstagrama girdiğim sürede karşıma çıkan fotoğrafların beni benden aldı zaten :) İzmir'i bir de senin gözünden görmeyi, okumayı hevesle bekliyorum...

    Çok şükür, çok güzel geçmiş tatilin. Ne iyi olmuş.Allah içinize sindirsin <3
    Kocaman sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmirde uzun süre kalamadım ama Alaçatı var,oralardan çok görselim var onları da paylaşacağım inşaAllah İzmir de feci sıcaktı Ezgicim :)
      Allah razı olsun teşekkür ederim.

      Sil
  2. hoşgeldin canım benim sefalar getirdin 😊❤🌸seni görmek çok güzel gerçekten seni ve o karelerini görmek beni çok mutlu ediyor iyiki varsın sizde seni seviyoruz 😊🌸❤ sevgiler canım benim 😊❤🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tanesin Özlemcim,sağ olasın canım Allah razı olsun.

      Sil
  3. O fotoğrafları düzenlemesi en zor kısım. Ama sonradan dönüp bakmak harika oluyor.

    Misafirlerim gidince yazılarını okumaya şimdi fırsat bulabildim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gezmeleri severim ama o fotoğrafları elden geçirmek gerçekten ne sıkıcı ya,hoş geldin sefalar getirdin canım olsun vaktin olunca uğra :)

      Sil
  4. Seni okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki, hep yaz sen. Bende seviyorum bloglarimizi ve bizi. Bu arada bende Eylül de Cesme'ye gidecegim. Senin yazilarin simdi bana rehber olacak. Hepsini sira ile okuyacagim. Sevgiyle kal canim benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin cancağızım,Çeşme'den güzel yazı ve görseller bekliyoruz senden o halde sevgilerimi gönderiyorum iyi tatiller sana bol bol enerji depola inşaAllah :)

      Sil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.