30 Ağustos 2019 Cuma

Keşf-i Blogger Etkinliği


Şu blog alemine de biraz kafa yormak gerek aslında,son zamanlarda bir çok şey yapacağımız yerde belirli şeylere enerji harcadığımızı görüyorum ne yapmak gerek bu durumu nası ldeğiştirebiir veya günlük hayatımızı nasıl dahazengin daha renkli hale getirebiliriz onu düşünmek gerek hep düşünmek gerek işte yol hep aynı yere çıkıyor.
Yaz yavaş yavaş bitmek üzere sıcaklara rağmen takvimler bunu gösteriyor inşaAllah biraz da serinlerse dünyamız biraz daha rahat olabilir biraz daha çok düşünüp kendimize çeki düzen verebiliriz.
Son zamanlarda blog aleminde bir canlanma söz konusu kıymetli blog ailemize yeni yeni üyeler katıldı bir çoğunu ziyaret ettim her biri ayrı renkte ayrı güzellikte insanlar ztaen blog yazmaya karar vermek başlı başına bir özellik ve güzelliktir,sayılarımızın artası dileği ile bu kışın bu bağlamda çok güzel ve dolu geçmesini dilerim..

Bolca kafa sesleri tuş sesleri işitmek gerek yazmak veya üretmek gerek,insan olma gereği bir şekidle kendimizi bir alanda ifade etmek gerek,hazırı tüketmeye değil farklı veya özgün olana yönelmek gerek ben bu anlamda çok hevesliyim farklı bloglar tanımak beni her zaman mutlu etmiştir.

Dileğim o ki her blog yazarı kendini en iyi şekidle ifade edebilsin,kendisi olmaktan asla çekinmesin ama çok çok özelini paylaşıp da yayınlarını silmek zorunda kalmasın pişmanlık duymasın,olabileceği en iyisi olsun ve blog alemi daima var olsun :)

Etkinliğimize katılan blogların linklerini yine aramıza yeni katılan bir blogcan olan Edischar blogundan aldım en sonuna da kendi blogumun linkini ekledim tam olarak doğru yaptım mı bilmiyorum,hatam varsa affınıza sığınıyorum,buyrun;


Blog Linklerimiz;








Etkinliğe herkes katılabilir,blogunuzda buna benzer bir yazı hazırlayarak listedeki blogları takibe almanız kendi blog inkinizi eklemeniz ve tabii ki azimli bir şekilde blog aleminde aktif olmanızı istiyorum :)

Blogları seviyorum!..

Yorum kutusuna blog linklerinizi ekleyebilirsiniz,aktif link eklemek için buradaki yazıma göz atabilirsiniz.

Sevgiler..


Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

5 yorum:

  1. Paylaştığınız için teşekkürler, elinize sağlık :) Linkinizi hemen ekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir ön metin paylaşmışsınız :) biz de bu etkinlik sayesinde çok güzel bloglar tanıyoruz , katıldığınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba sizi takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Kiremithanem, her hafta ortak bir konu üzerine yazılar paylaşmayı düşündüğümüz yeni bir etkinlik başlattık. Müsait vaktinde bloguma göz atıp incelersen hatta sen de yazarsan çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  5. listedeki herkesi takibe aldım :) yeni bloglar gördüğüm için mutluyum :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.