31 Aralık 2018 Pazartesi

Frankfurt Kitap&Kültür Fuarı


Frankfurt Kitap&Kültür Fuarı eşimle ziyaret edilerek bir kucak dolusu kitaplarla ve çeşitli kuru yemişlerle evimize dönmemize sebep oldu.
Okunacak çok sayıda kitabım olduğu için kendime bir kitap dahi almadım ancak eşim gördüğü cezbedici kitap kapaklarından yola çıkarak kendisine bir adet değil tam altı adet kitap aldı.Pek sık okuyan biri olmadığı iki sanıyorum ki bu kitap stoğu kendisini yıllarca idare edecektir :)


Modern bir tanımla bu denli ''prezentabl'' olan kitapların standları arasında dolaşırken başım döndü benim.Seçim yapmak öyle zor oluyor ki kimileri kitap almadan standlardan ayrılabiliyor(benim gibi).


Kitap kapağı demişken,Dünya Klasikleri'nin boy gösterdiği yukarıdaki kareye bakmanızı rica ediyorum,öyle güzel kapakları var ki insan elini sürmek bu kitapların sayfaları arasında kaybolmak için can atıyor resmen.


Fuar Türk Kültürü ile de ilgili olduğu için bir bölümü yiyeceğe bir bölümü kıyafete başka bir bölümü ev ve arsa satışına ve tabii li yukarıdaki karede gördüğünüz üzere kuru yemişlere ev sahipliği yapıyordu.Her birinin tadına bakmak istiyordum ama kurutulmuş bir zencefil yedikten sonra ağzımın yanması beni bu isteğimden geri çevirdi.






Eşimin aldığı kitaplar Diriliş Ertuğrul dizisine olan tutkusunu gösteriyor dolayısıyla çoğunlukla savaş temalı kitaplar seçti ben kendim için kitap almadım ama ailemiz için ilgimi çeken ve çok faydalı olduğunu düşündüğüm Canım Ailem Etkinlikleri ile Bilmeceler kitaplarını aldım.
Canım Ailem Etkinlikleri kitabını tavsiye edebilirim,özellikle ''ne yapsak,ne oynasak'' diyerek çaresizlik noktasına gelinen durumlar için birebir.Ailemizle oynayabileceğimiz çok güzel oyunlar var.


Fuardan iki görsel ekleyerek yayınıma son veriyorum,yakında olanlar gidip ziyaret edebilirler.Bu tür etkinliklerin sayısı hep artsın dilerim özellikle de okulların yarıyıl tatiline girdiği bu dönemde zira tatil nerdeyse yirmiüç gün sürüyor ve yapılacak çok fazla bir şey bulunmuyor kışın ortasında.

Sevgilerimle..


Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

2 yorum:

  1. Kitap fuarlarını çok severim ve kitapları genelde yayınevlerinden direkt olarak satın almak daha çok mutlu eder. Afişte sadece tek kadın katılımcı vardı. Bu cinsiyet dengesizliği üzücü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok olur mu o karede öyle denk gelmiş biraz da bu konuda gösterdiğim hassasiyetten ileri gelen bişey aslında kadın sayısı erkek sayısından çok daha fazlaydı ama rizaları olmadan fotoğraf çekmek bana biraz zor geliyor.

      Sil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.