13 Ekim 2018 Cumartesi

Uçurtma Avcısı&Bin Muhteşem Güneş-Heyecanla Bekledim Sizi Hoş Geldiniz!!

Amazon'da Türkçe kitap satışını gördüğüm günden beridir bu heyecanım,mutluluk verici!..
Hele bir de o kitaplar ikinci el ise tadından okunmaz:)..
Ne zamandır almak istediğim ve gerçekten fiyatından dolayı sürekli düşündüğüm iki kitabı aldım bu haberi duyduktan sonra..ikinci el deyip ya da pahalı kitap diyerek kitap almamak iki farklı anlayıştır elbette ama bakınız kitapların böylesine yüksek fiyata satılıyor oluşu hele bir de yabancı bir ülkede olup bir kitabı alma isteğini hem erteliyor hem de zorlaştırıyor.
Alınacak olan kitap sayısı genelde bir adetten oluşmuyor dolayısıyla üç adet kitabın TL olarak 100TL'yi bulması insanı elbette düşündürür...

İkinci el kitapların ise farklı bir güzelliği ve çekiciliği var benim açımdan..matbaadan gıcır gıcır taze mürekkep ve kağıt kokan bir kitap olmuyor ikinci el kitapları..içindeki hikayeden ve yazılanlar dışında daha güncel bir hikayesi de olur ikinci el kitapların..
Sayfaları daha kolay açılıp okunur,bazen güzel notlara da rastlamak mümkün..
Birilerinin notları değildir bu notlar,birilerinin düşünceleridir,yüreğinin cız ettiği bir şeydir ya da,veya birilerinin fark ettiği bir durum gözleriyle o anda yakaladığı bir gerçek bir farkındalıktır o notlar..yüreğinin bir parçasını çizmiştir o satırlarda ve her not mahremdir kanımca..


Yazarı bir,eseri iki adet olmak üzere hemde ikinci el olarak dün posta kutumuza teslim edlien sabah namazından hemen sonra seccademi koyduğum çekmecenin üzerinde durduklarını gördüğüm ve birden elimin ayağıma dolanmasına sebep olan sevinç kaynağım Uçurtma Avcısı ile Bin Muhteşem Güneş (bir kitaba verilebilecek en etkileyici isimlerden biri olduğunu düşünüyorum) kitaplarını okumak için,içlerinde kaybolmak için sabırsızlanıyorum...
Bu iki kitap ile ilgili çok iyi yorumlar okumuştum,1000kitap sitesinde de paylaşılan alıntılardan bayağı bi etkilenmiştim..


İskender Pala'nın Mihmandar kitabına başlamış olmama rağmen sanırım onu beklemeye alacağım,zaten uzun süre bir yazarı okumak içimdeki okuma kıvılcımını az biraz köreltiyor gibi..
Önümüz kış,kitaplarımız güzel dolayısıyla Rabbim okumayı ve okuduktan sonra duygu düşüncelerim ile ilgili de bir yazı yazmayı nasip etsin inşaAllah demek kalıyor böylece..
Bu iki kitap ile ilgili düşünce ve yorumlarınızı da ayrı bir hevesle bekliyor olacağım ayrıca..
Sevgiler..


Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

12 yorum:

  1. İkisini de çok sevmiştim. Hüzünlü kitap her ikisi de ama çok çarpıcılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derin bir yolculuğa çıkacak gibi hissediyorum😉

      Sil
  2. İki kitabı da çok beğenmiştim. Keyifli okumalar dilerim size...

    YanıtlaSil
  3. İkisi de çok güzel kitaplar biraz içim parçalandı okurken ama seveceğini düşünüyorum :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüzünlü olduklarını tahmin ediyorum canım,teşekkür ederim💕

      Sil
  4. Böylesi bir blogu geç keşfetmiş olmanın hüznü ile Keyifli okumalar dilerim :)

    YanıtlaSil
  5. Uçurtma avcısının basılı sürümünü satın aldım 20 TL'ye ancak vakit bulup okuyamıyorum. Normalde Google Play Sore üzerinden e-kitap olduğu zaman çok daha hızlı okuyup bitiriyorum. Eğer uçurtma avcısı kitabının e-pub sürümünü görürseniz bu yorumun altına ekleyin lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olmayı çok isterdim Semih bey ama inanın benimde hiç bir fikrim yok.Belki bu yorumu gören birileri çıkar onlardan bir bilgi/yardım gelir.

      Sil
  6. Uçurtma Avcısı' nın filmini izlediğimde çok etkilendim. Kitabı daha da keyiflidir, eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmine denk gelmiş izleyememiştim..kitabı henüz bitiremedim,inşallah bitince hakkında bir yazı yazarım.

      Sil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.