16 Şubat 2018 Cuma

Canını Sevdiğim Kuşlar ve Bir Sıncap



Daha da yakından ve daha da yüksek çözünürlükte fotoğraf elde etmek için boyum kadar bir objektif banka müdürü kadar da bir gelirim olması gerektiği için çektiğim fotoğraflar imkanlarım dahilinde olup malzemem iyi olmasına rağmen sonuç ne yazık ki ancak bu kadar olabiliyor..

Kuşların çoğunlukla uçuştuğu vebulunduğu alanları yavaş yavaş tespit etmeye başladım,balkonuma konumlandırdığım kuş evi ve yemleri hiç bir işe yaramadı.
Sanırım burdaki kuşlar bu anlamda oldukça eğitimli artık,yemiyorlar :))
Pencereden silkelenen sofra bezinden düşen kırıntıları daha çok tercih ediyorlar etmesine ama ben de onların hızına yetişemediğim için bu sefer yine fotoğraflarını çekememiş oluyorum..

Şans eseri diyeyim artık karşıma çıkan kuşların elbette bir çok fotoğrafı var ama bu kuş denen sevimli canlılar çok çok hareketli ve hızlılar..yakalamak çok zor.
Canlarını alacağımı sanıyor olmalılar ki en ufak hareket en ince ses bile uçup gitmelerine sebep oluyor.
Sıncabın duruşuna özellikle baktım,bu hayvan öyle bir korkmuş olmalı ki kendimi bir canavar çok ürtükücü bir şey gibi düşündüm..
Haaaadi amaaa ben hepinizi çok mu çok severim istediğim sadece bir kaç kare..tüyünüze bile zarar gelmez benden ya,vallahi mesajını buradan kendilerine göndermek isterim..ulaşmasını umut ediyorum sevgiler gönderiyorum hem size hem bu minik cici canlılara :)!























Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

16 yorum:

  1. Fotoğraflarının hepsinde huzur var çok da iyi bir kadrajın. Katılır mısın bilmem ama şu fotoğraf işi de biraz gönül işi objektif lens bahane. O fileleri sen mi astın? Öyleyse İlahi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu fotoğraf işi bana göre de gönül işi sevgili kardeşim yoksa herşeyle çekilir ama işte bu güzel canlıların daha net fotoğraflarını çekmek benim derdim asıl..
      Bu fotoğraflardaki fileleri ben asmadım benim astıklarım başka bir yerde :)))

      Sil
  2. Ahh ah.. muhteşem yakalamış ve çekmişsin, kimbilir kaç kare vardır çekilmiş :) şiir gibi bir şölendi ! Sabahıma renk kattınız hep beraber. <3 Eline sağlık.. şu filelerden yapacağım hemen..

    YanıtlaSil
  3. İçine ekmek kırıntıları ve çiğdem de koy bi dene denersen kuşlar gelir de yerse bana da söyleee :))
    Teşekkür ederim ne mutlu bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam dediğin gibi yapar, haber veririm.. :) ne güzel <3

      Sil
    2. Her trü canlı kabulumdur mutlu olurum kuş olur kedi olur köpek olur kedi de olursa çok çok sevinirim hiç kedi göremiyorum burada,hiç :(

      Sil
    3. Kedi dedin durdum :( zira bir hafta önce evin oğlunu kaybettim.. daha 3.5 yaşındaydı. Gençlik hastalığı imiş, kurtaramadık. Ama söz sana bu tarz fotolar göndereceğim..

      Sil
    4. Ağıt yüreğime kadar dokunmuştur,biliyorum bu yizden acını.
      Kedi konusu bende de yaradır ama bu yara onları sevmeme daha çok görmeme engel olmamalı dolayısıyla hep başka bir kedi alma başka bir kediye de evimi açma hayalini canlı tutarım🍃

      Sil
  4. Her biri ayrı ayrı çok güzel olmuş . Fotoğraf çekmeyi ben de çok seviyorum . İnşallah ben de bir gün kuşları çekeceğim . Güzel yazın ve fotoğrafların için ellerine sağlık . Kocaman sevgiler . 😊💕💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insalalh biz de keyifle bakacağız o fotoğraflara😍
      Çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. Sanırım tripot, ileri zum objektif ve en zoru da bol zaman lâzım.

    Hepsini çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  6. Oh,ruhuma ne iyi geldi bu fotoğraflar. Bu kuşlara ne oldu bilmem. Camın önünde bir kuş evim de benim var ama gelmiyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yemiyorsa gerçekten ben de anlamış değilim.
      Sevgiler can❤

      Sil
  7. E ne güzel olmuş! Bi kamuflaj bi çok şeyi çözer :) şöyle tüylü müylü :P

    YanıtlaSil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.