20 Ekim 2017 Cuma

Ahşap Oyuncaklarımız



Evin en favori oyuncaklar ahşap oyuncaklardır bana göre..bilemiyorum sebebini.Belki yine ahşaptan oyularak masallar kahramanı Pinokyo'yu hatırlattıkları için belki de çocukların ellerine çok yakıştıkları için belki de sadece sevdiğim için.



Çocuklarımın değil aslında benim en sevdiğim oyuncaklardır..plastikten üretilmiş olanları da var evimizde ama ben en çok bunları seviyorum...



Özellikle de bu tırtıl favorimdir ipinden tuttuğunuzda sağa sola kıvrıla kıvrıla yürür,ipinden tutup evin içinde ik tur attıran bendim :)



Hele şu ahşap tren...bu da favorilerimden olur..dön dolaş dön dolaş hayaller arası ülkeler arası seyahat et...maceralar hiç bitmesin ..







Gerek malzemesi gerek renkleri gerek türleri sıcaklık kokuyor...ahşap oyuncakların sayısı evimizde yavaş yavaş artıyor.Bu durum beni memnun ediyor..



Çünkü bunlar ahşaptır,doğadır,çocukların elinde hem sağlıklı hem güvenlidir..ahşap oyuncaklar sayısız çocuk eğlendirebilir sayısız çocuk büyütebilir,onlarla birlikte nesillerin hatıraları işler içlerine,anneler oynar,çocuklar oynar,torunlar olur..çünkü ahşap oyuncaklar bizimle yaşar..


Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

6 yorum:

  1. Ahşap oyuncakları ben de severim. Sebebini bilmiyorum ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turgay bey biz ahşap evlerde büyüdük belki ondan ileri geliyor bu sevgimiz,özlüyoruz🙃

      Sil
  2. Sıcacıktır onlar, sevilmez mi hiç..

    YanıtlaSil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.