21 Ekim 2018 Pazar

Kiremithanem Video İlk Videosu İle Huzurlarınızda


Nicedir yapmak istediğim,gerçekten çok çok yapmak istediğim bir şeydi bu.
Program arayışında olumlu sonuçlar alamadım,Yputube ve sosyal medyada şirin göz alıcı videolar paylaşan hesapların adminlerine sorsam da değil cevap,bir dönüş bile sağlanamadı..
Haliyle var olanla yol alınacaktı çünkü ücretli bile olsa bir video programı almayı fgöze almıştım ama o program hakkında bilgim olmadığı için daha önce kullananların fikirlerine de ihtiyaç duyduğum için aylık 10 dolar kadar bir maliyeti olan o video programını satın almayı cesaret edemedim..
Sonuç itibariyle malzemem evet vardı ama o malzemeyi nasıl bir araya getirip bir video yapacağım konusunda epey ''çaylak'' sayılırım diyebilirim..
Yine de istek engellerden güçlüdür diyerek fotoğraflarımı düzenledim ve en klasik video programı olan Windows Media Maker ile ilk videomu yaptım..

Nasıl mı oldu?..
Onu sizin ağzınızdan duymak isterim tabii ama en önemlisi ve devamı gelmesi için dürüst olmanızı rica ediyorum..

İyi seyirler diliyorum
Lütfen tam ekran olarak izleyin..


Olumlu/olumsuz eleştiri veya yorumlarınızı heyecanla bekleyeceğim..
Sevgilerimle..


Kiremithanem
Kiremithanem

”Bu Dünyada Çiçeklere Bakmak İçin Cehennemin Çatısında Yürüyoruz,Haydi Gelin,Çatıya Çıkalım!”

24 yorum:

  1. Fotoğrafların içinde kayboldum , çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflar çok güzel. 🙈 Biraz öneri baabunda da şınları söylemek isterim. Şimdi iyi bir fotografa bakacakları için bunun yanında müzkleride rahatlatıcı olamlı. Hem göze hemde kulaga hıtap edersın. Onun dışında 1 dakıka 45 sanıye olsa daha cok ızlenebılır. Yanı dakıkayı daha kosa tutup daha cok video da atabılırsın bu sayede. Ama tabıkı youtube da cok dakıka mı ıstıyorlar o mecrayı tam bılmedıgım ıcınde pek birsey diyemeyecegım. Ama ben begendım. ♥️ insan bi işe basladıgında gerckten dogruları duymak istiyor. Çünkü ona göre yol alması da gerekıyor.Bu önerilerm,Nacizane düşüncelermi belirterek size biraz yardımcı olmak istemem🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Şeyda hanım soyledikklerinizi muhakkak dikkate aldım alacağım🍄

      Sil
  3. Alıp başka yerlere götüren, düşündüren, umutlandıran ve cesaretlendiren bir çalışma olmuş.
    Her biri için çok teşekkürler Sevgi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür etmek istiyorum hem cesaret hem de umut verdin Tülin hanım❤

      Sil
  4. Bakayım Sevgi ne yapıyor dedim,ne güzel şeyler yapıyormuşsun :)Hayırlı olsun,abone olayım kanala :) Ben zaten senin çektiğin fotoğrafları beğenen biriyim,müzik sanki biraz acıklı gibi geldi.Daha neşeli mi olsa diye düşündüm.Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun senden de yorum yapan herkesden de Yurdagül hanım,müzik konusunda ben de öyle düşündüm en başta ama heyecandan olsa gerek bu hemen kulağa hoş geldiği için seçildi,tekrar tesekkir ederim,ben iyiyim😘😘😘❤

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yasemin hanım mutlu oldum.

      Sil
  6. Fotoğrafları slayt haline getirmişsiniz ama amaç takipçi kazanmaksa zor gibi. Ben kendi paylaşımlarımı bu şekilde değerlendirmek istiyorum diyorsanız elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takipçi elde etmek değil amacım bilirim bu şekilde çok zor bu daha çok keyif işi.
      Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

      Sil
  7. Bence güzeldi. Emeğinize sağlık... Ardından gelecek olanlar daha da güzel gelecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah,teşekkür ederim yüreğinize gözlerinize sağlık❤

      Sil
  8. Tebrikler, devamını da bekliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah Dilek hanım çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  9. Sevgi abla fotoğrafların her zaman ki gibi çok güzel. Movie maker kullanımı zor bir program gerçekten yani bana çok karışık geliyor. İlk video için bence gayet iyi. Tasarımların ve zevkin çok iyi videolara da bunu iyi yansıyacağını düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basit bi mantığı var o programı ama eksiği şu iki sonradan efekt eklenmiyor düzenleme yapılmıyor yani müdahale sıfır ancak işime yaradı,bakalım geliştirir miyim;)
      Çok teşekkür ederim canım hem yureklendirdin hem mutlu ettin beni Allah razı olsun.

      Sil
  10. Tebrik ederim Sevgi'm. Gayet güzel olmuş. Fotoğrafların zaten güzeldi,film halne gelince daha da güzel olmuş. Movie maker çok kullandığım bir programdı. Şiir gecelerimin olmazsa olmazı.Güzel bir programdır. Kesip eklemeler yaparak yenileyebilirsin çalışmalarını.Hatta kısa kısa yaptığın filmleri birbirine de ekleyebilirsin diye hatırlıyorum.Neyse bir bilgisayar kurduna bunları anlatmam fazla. Eminim sen programı çok iyi kullanacaksın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırsat buldukça incelemek istiyorum özelliklerini,şiir gecelerini çok merak ettim daima biliyor musun?
      Teşekkür ederim.

      Sil
  11. video yapmayı bilmeyen biri olarak ben beğendim elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hedefim muhteşem doğanın güzelliklerini sergileyerek tefekküre zemin hazırlamaktı.
      Teşekkür ederim.

      Sil
  12. Sevgili #kiremithanem çok başarılı bir içerik olmuş görsellerin grafik kaliteside bi okadar muhteşem ilerliyen çalışmaların'da videoya yazı eklemeni öneririm mantarlar hakkında kısa kısa notlar ekliyebilirsin ve mümkünse ses eklersen sesinide duymuş oluruz ♥ eline sağlık abone oldum. likeledim

    YanıtlaSil
  13. Ayyy izledim sonunda bayildim ustelik harika olmus ellerine saglik gozlerine saglik.icimi huzin kapladi muziktenmidir bilemedim aglatti beni dedimki simdi sen bu mantarlar misali topragin uzerindesin bir zaman gelecek sen o topragin altinda olacaksin mantarlar tepende olacak...
    Garip hissettirdi bu video bana hem guldurdu hem aglatti hem huzinlendirdi hem dusundurdu...şirinler gibi olmak istedim o mantar kasabasinda yasamak istedim.belkide mantardan bir evim olsun hayali kurdum.kokusu bile burnuma geldi sanki o kadar gercekti.sanki video degildi ben oralarda dolasiyordum ve kokluyordum o havayi nemli ve islakti icimde bir garip urperti olustu..
    Vakit buldukca iz tv.deki belgeselleri izlerim ben doga ile ilgili olanlara bayilirim ve ilginctir kendimi o belgeselleri izliyor gibi hissettim ve kesinlikle senin belgesel cekmen gerektigine karsr verdim bacim.şaka degil gercek masallah cok guzel bakan ve çokkk guzel goren gozlerin var senin.insana iyi gelen insani baska baktiran baska dusunduren yanlarin var.sakin ha birakip gitmeyesin bizi tamammmiiii..
    Ayrica belgesel kisminda bir dusun derim.zira sen seversin farkli olanin pesinden gitmeyi

    YanıtlaSil

Yorumunuz en kısa sürede sevgi ve alaka ile cevaplandırılacaktır.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.